December 8, 2023
Overstuur | De Ontknoping
Venue: Luxor Live, Arnhem

Fotografie door Tijmen Berens

Na een half decennium vol onvergetelijke avonturen en grensverleggende techno in Luxor Live, nodigen we je uit voor een bijzonder moment: Overstuur | De Ontknoping op 8 december in Luxor Live.

We brengen een ode aan de speciale momenten die we samen hebben beleefd in de diepten van Luxor’s nachten. Deze herinneringen gaan we vieren, terwijl we meteen creëren: we laten de muren weer flink trillen en vullen twee area’s in deze speciale plek met de vetste techno-cadans.

We nodigen je uit om deel uit te maken van deze ontknoping; om samen te komen, te dansen en om weer de unieke energie te voelen die Overstuur in Luxor Live altijd kenmerkt. Jij brengt die energie met je mee; zonder jou is het feest niet compleet. 🫶🏼 Er zijn nog een paar late tickets beschikbaar, haal ze hier.

▬ LINE-UP AREA I ▬

Freddy K (3hr vinyl set)
Thimo Konings B2B TYCO
TO/BE

▬ LINE-UP AREA II ▬

Space Ventura
Notenkraker

Sasha Bourgeoix
augençüş

Voor dit evenement gelden de algemene voorwaarden en huisregels van Luxor Live, klik hier om ze te lezen. Heb je suggesties, opmerkingen, of wil je even je hart luchten? Neem contact met ons op door dit formulier in te vullen of stuur ons een DM op Instagram.