Back to the top
X

Schrijf je in voor de Overstuur nieuwsbrief!

 
Don't show this message again

Over(stuur)

Overstuur is een uit passie geboren techno concept waar verbinding met onze community centraal staat. Door het samenvlechten van passie, creativiteit, liefde en jonge mensen zijn we uitgegroeid tot het grootste techno evenement van Arnhem en omstreken. Overstuur staat voor techno in de breedste zin van het woord; geen gebeuk vanaf minuut één, maar verwacht een zorgvuldige opbouw qua de verschillende nuances van techno door de avond heen.

Onze culturele reis begon met drie edities in 8-bit (Arnhem) waar plek was voor zo’n honderd man en verkochten we vanaf moment één uit. Hierna volgde nog twee edities in 8-bit waar het bezoekersaantal keer op keer verdubbelde, ondanks dat de capaciteit van deze locatie dat niet toeliet. Daarom verhuisde we naar de bovenzaal van Luxor Live waar we viermaal ook deze zaal uitspeelde en de stap naar de grote zaal maakte. De rest is geschiedenis; we hebben al negen edities gehad in de grote zaal en daar komen er nog veel bij!

Naast onze clubnachten in Luxor Live die ongeveer elke twee maanden plaatsvinden, maken we ook uitstapjes naar unieke locaties in Arnhem zoals De Melkfabriek of gaan we het water op met een bootfeest.

Ons team bestaat uit enthousiaste vrijwilligers, een handvol professionals en een vijf koppig bestuur. Zo werken we nauw samen met de meest getalenteerde foto- en videografen van Gelderland en andere creatieve talenten zoals VJ’s. Een duidelijke visie gecombineerd met ons gedreven team baart een creatieve mengelmoes waarbij een passievolle community centraal staat.

Overstuur is een uit passie geboren techno concept waar verbinding met onze community centraal staat. Door het samenvlechten van passie, creativiteit, liefde en jonge mensen zijn we uitgegroeid tot het grootste techno evenement van Arnhem en omstreken. Overstuur staat voor techno in de breedste zin van het woord. Geen gebeuk vanaf minuut één, maar verwacht een zorgvuldige opbouw qua en de verschillende nuances van techno door de avond heen.

Onze culturele reis begon in 8-bit (Arnhem) waar slechts plek was voor 40 man. Hierna volgde nog twee edities in 8-bit waar het bezoekersaantal keer op keer verdubbelde, ondanks dat de capaciteit van deze locatie dat niet toeliet. Daarom verhuisde we naar de bovenzaal van Luxor Live waar we viermaal deze zaal ook uitspeelde en de stap naar de grote zaal maakte. De rest is geschiedenis; we hebben al negen edities gehad in de grote zaal en daar komen er nog veel bij!

Naast onze clubnachten in Luxor Live die ongeveer elke twee maanden plaatsvindt, maken we ook uitstapjes naar unieke locaties in Arnhem zoals de Melkfabriek, of gaan we het water op met een bootfeest.

Ons team bestaat uit zo’n 60 gedreven vrijwilligers, een handvol professionals en een vijf koppig bestuur. Zo werken we nauw samen met de meest getalenteerde foto- en videografen van Gelderland (zoals Tijmen Berens en Quinten Pos) en andere creatieve talenten zoals visuele artiest Hannah Goedhart. Een duidelijke visie gecombineerd met ons gedreven team baart een creatieve mengelmoes waarbij een passievolle community centraal staat.

COPYRIGHT © OVERSTUUR 2023