July 17, 2024

Na de succesvolle, knallende oktober editie pakken we door met de grootste Overstuur ooit. Op zaterdag 4 december pakken we uit met een mega-rave in ons hele pand met Patrice Bäumel als onbetwiste headliner!

Line-up
Patrice Bäumel (DE)
Transcode (UK)
Lewski
Feryne
Overstuur Residents

Patrice Bäumel (DE)
De geboren Oost-Duitse DJ en producer heeft een uniek pad uitgestippeld door de Europese en mondiale technoscene. Hij is een beatport hitlijst top producer, internationale top DJ alsmede global underground compiler. Hij stond en staat nog steeds in alle gerenommeerde berlijnse clubs en wereldwijde festivals, released voor labels als Afterlife en staat B2B met Tale of us!

Transcode (UK)
Afkomstig uit Manchester en bekend van o.a. releases op labels Stil vor Talent en Filth on Acid. Zijn producer werk wordt gewaardeerd door Eric Prydz, ANNA, Laurent Garnier, Joris Voorn, Alan Fitzpatrick en ga maar door. Dit wil je niet missen!

Lewski
Een aanstormend talent met een residency bij club WAS. in Utrecht. Een vernieuwende sound binnen de electro scene is wat Or:la met haar label Céad deed besluiten Lewski binnen te halen. Het is voor ons een eer om hem deze editie te mogen uitnodigen om de bovenzaal om te dopen tot electro walhalla!

Feryne
Deze Nijmeegse dame zal Lewski bijstaan met de omdoping van de bovenzaal in een electro walhalla. Ze is een bekende in de scene in Arnhem en Nijmegen en is een selector van jewelste… Laat je verrassen door Feryne!