April 26, 2024
Overstuur Koningsnacht
Venue: De Melkfabriek, Arnhem

Overstuur Koningsnacht x DJ Rush, Mac Declos

Overstuur is terug in De Melkfabriek tijdens Koningsnacht, met een line-up die garant staat voor een energieke explosie van uptempo grooves en euforische trance-gates bij twee area’s in dé techno-tempel van Arnhem!
Get ready voor deze machtige melange die je tijdens Koningsnacht overspoelt met de onweerstaanbare kracht van ware rave-helden, waaronder de levende legende DJ Rush uit Chicago, de high-paced Mac Declos (FR), de groovy Cybsersex en het seductive techno-trance-harddance icoon DJ Europarking. 

Overstuur Koningsnacht in De Melkfabriek

Nadat we vorig jaar met Koningsnacht samen De Melkfabriek hebben laten trillen op haar fundering, zetten we dit jaar een nieuwe standaard. Harder, dieper, intenser: Overstuur Koningsnacht in De Melkfabriek. Op vrijdag 26 april vinden we elkaar opnieuw in de industriële Melkfabriek voor jouw next-level rave-ervaring met de ongekende Overstuur-energie!
De voorverkoop is begonnen en daarmee is het moment om jouw tickets veilig te stellen aangebroken. Klik hier en verzeker jezelf van toegang tot deze mega techno-rave!

LINE-UP AREA I
DJ Rush (VS)

Mac Declos (FR)
Dub Experiment B2B Thimo Konings

TYCO

LINE-UP AREA II
Cybersex

DJ Europarking
Fonypony